top of page

Bornholmermad-dag

13 august 2023 kl. 11.00 starter vi en ny tradition på øen - her inviterer vi alle fødevareproducenter til samling, målet er at samle så mange af de fødevare producerende godt folk fra øen. Så vi samlet kan vise alle de lækre råvarer og gode produkter der samlet bliver lavet på solskinsøen.

Information om dagen

Vil du gerne sælge dine produkter?

Har du lækre råvarer eller fødevarer - produceret på Bornholm? Så kan du få en stand på dagen. Prisen starter ved gratis. Skriv til bornholmermad@gmail.com & fortæl ganske kort om hvad i gerne vil sælge på dagen! Så får i detaljeret oversigt over vores prisstruktur. 

Tilmelding til dagen inden 30.06

Interesseret i at komme og købe nogen af de lækre sager?

Så duk op på Kirkevej 8, Nylars - 3720 Åkirkeby!

Vi åbner for Bornholmermad-dag kl 11.00-15!

Vi kan garantere masser af lækre smagsprøver og gode lækre lokale råvarer. Og formentlig også produkter i ikke kender!

Er du indkøber for butik eller kæde?

Så kontakt os på bornholmermad@gmail.com vi sørger for at du får alt det information du har brug for inden dagen samt VIP pass til selve dagen. Der vil også være mulighed for at lave aftaler om adgang til messe området før der åbnes op for almen adgang.

Kort om Bornholmermad- dag

På Bornholm produceres - af lækre råvarer og masser af solskin - noget af det bedste mad & drikke man kan drømme om. Det vil vi gerne være med til at sætte fokus på! Lige som vi vil gøre det endnu nemmere for både Bornholmere og folk ovre fra en dag om året at se og købe alle de lækre produkter samlet et sted. Vi vil være Bornholms største supermarked... I hvert fald for en dag! Vi invitere både de professionelle indkøbere, restauranter samt alle Bornholmere og andre der har lyst til se jeres lækre sager. Vi har masser af plads næsten 20.000 m2 så jo flere jo bedre! Velkommen til en dag fyldt med lækker lokal produceret mad & drikke.  

bottom of page